Fotojobb i Osen, Trøndelag

March 21, 2017

Research og foto i flotte omgivelser
For noen uker siden besøkte vi Osen kommune for tomtepåvisning, lokal research og fotografering av Blåheilia hytteområde. Etter noen timer i fjellet dro vi tilbake til kontoret med i overkant av 1000 bilder med oss «i kofferten».  1000 bilder ++ har blitt til 46 bilder som nå er publisert i en finn.no-annonse hvor du itillegg til tomteinfo i tekst og bilder finner informasjon om jakt, fiske & friluftsliv i området.


Utsiktstomter
Blåheilia hytteområde er endel av eiendommen Kvernland i Osen kommune hvor det er regulert inn 20 fritidstomter (punktfester) over ca. 250 mål. De fleste tomtene gir svært god utsikt over Kvernlandssætertjønna. Tomtene er sør, sør/vest-vendte med gode lysforhold.

 

Jakt, fiske & friluftsliv
Fra Blåheilia er det 30-45 minutters gange i nydelig turterreng til Osens kanskje beste fiskevann, Østvatnet som ligger ved foten Osens høyeste fjell Storheia, 600 moh. Det er normalt svært gode forhold for blåbær, tyttebær og multer i området igjennom høstsesongen.


Bjørnør Statsalmenning
Blåheilia hytteområde grenser til Bjørnør Statsalmenning hvor Osen Fjellstyre disponerer et areal på 98.000 dekar som består av skogområder og høyfjellsområder. Det finnes både storfugl, orrfugl, lirype og fjellrype i området. Området som disponeres av Osen Fjellstyre i Statsallmenningen dekker mer enn 15 vann hvor du kan få fjellørret på over 2,5 kg. Flere av fjellvatnene har båter tilgjengelig for utleie via Osen Fjellstyre.


Osen kommune
Osen er den nordligste kommunen i Sør-Trøndelag fylke. Osen er en kystkommune på Fosenhalvøya og grenser til Flatanger i nord, Namdalseid i øst og Roan i syd, til havs grenser kommunen også til Frøya. I vest ligger norskehavet.


Besøk finn.no-annonsen på link under for mer informasjon: 
http://www.finn.no/finn/realestate/leisure/plots/object?finnkode=52688099&searchclickthrough=true

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Ønsker nytt hotell velkommen til Steinkjer

June 7, 2018

1/6
Please reload

Siste innlegg

November 24, 2017