top of page

BLINK HUS-FORHANDLEREN TEAM VIKING BYGG AS BLINK-HUS PROSJEKTERER HUS I ÅFJORD, BJUGN OG PÅ HITRA


Vi har lagt til rette for prosjektering av fire ulike husmodeller fra Blink Hus på utvalgte boligtomter i Åfjord, Bjugn og på Hitra. Det er Blink Hus-forhandleren Team Viking Bygg AS som er ansvarlig for prosjekteringen.
Bjugn Husmodellen Elverum er valgt prosjektert på Høybakken i Bjugn, landlig beliggende med nærhet til badestrand og småbåthavn ca. 10 minutter med bil fra Botngård sentrum. Høybakken har nærhet også til Ørland, flystasjonen og Brekstad som ligger ca. 20 minutter unna med bil. Se link under for finn.no-presentasjon av prosjektert bolig http://www.finn.no/finn/realestate/newbuildings/single/object?searchclickthrough=true&finnkode=56191854
Åfjord «Movik» som også kan leveres som passivhus er prosjektert på en sentrumsnær og barnevennlig tomt ved Åfjord sentrum, Årnes. Tomta ligger ca.1,4 km fra sentrum tilsvarende 3 minutters kjøring med bil eller 13-15 minutters gange. Se link under for finn.no-presentasjon av prosjektert bolig http://www.finn.no/finn/realestate/newbuildings/single/object?finnkode=56285376&searchclickthrough=true
Hitra Blink Hus-modellen Solstad, en kompakt bolig med høy utnyttelsesgrad er valgt prosjektert i Barman boligfelt på Hitra. Boligfeltet har ingen gjennomgangstrafikk med kort trygg vei til barnehage og skole. De som bor i Barman boligfelt har tilgang til svært gode turmuligheter til sjøs i skjærgården, i ferskvann og på land. Se link under for finn.no-presentasjon av prosjektert bolig http://www.finn.no/finn/realestate/newbuildings/single/object?searchclickthrough=true&finnkode=56255215
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page