top of page

Fotojobb i Osen, Trøndelag


Research og foto i flotte omgivelser For noen uker siden besøkte vi Osen kommune for tomtepåvisning, lokal research og fotografering av Blåheilia hytteområde. Etter noen timer i fjellet dro vi tilbake til kontoret med i overkant av 1000 bilder med oss «i kofferten». 1000 bilder ++ har blitt til 46 bilder som nå er publisert i en finn.no-annonse hvor du itillegg til tomteinfo i tekst og bilder finner informasjon om jakt, fiske & friluftsliv i området.

Utsiktstomter Blåheilia hytteområde er endel av eiendommen Kvernland i Osen kommune hvor det er regulert inn 20 fritidstomter (punktfester) over ca. 250 mål. De fleste tomtene gir svært god utsikt over Kvernlandssætertjønna. Tomtene er sør, sør/vest-vendte med gode lysforhold.

Jakt, fiske & friluftsliv Fra Blåheilia er det 30-45 minutters gange i nydelig turterreng til Osens kanskje beste fiskevann, Østvatnet som ligger ved foten Osens høyeste fjell Storheia, 600 moh. Det er normalt svært gode forhold for blåbær, tyttebær og multer i området igjennom høstsesongen.

Bjørnør Statsalmenning Blåheilia hytteområde grenser til Bjørnør Statsalmenning hvor Osen Fjellstyre disponerer et areal på 98.000 dekar som består av skogområder og høyfjellsområder. Det finnes både storfugl, orrfugl, lirype og fjellrype i området. Området som disponeres av Osen Fjellstyre i Statsallmenningen dekker mer enn 15 vann hvor du kan få fjellørret på over 2,5 kg. Flere av fjellvatnene har båter tilgjengelig for utleie via Osen Fjellstyre.

Osen kommune Osen er den nordligste kommunen i Sør-Trøndelag fylke. Osen er en kystkommune på Fosenhalvøya og grenser til Flatanger i nord, Namdalseid i øst og Roan i syd, til havs grenser kommunen også til Frøya. I vest ligger norskehavet.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page