top of page

Hyttegrend med store sørvendte utsiktstomter presenteres for salg


Sørvendte utsiktstomter Midt imellom Orkanger og Vinjeøra/Kyrksæterøra finner du Ellingsgården hyttegrend i idylliske omgivelser ved Søvatnet. Tomtene som tilbys er relativt store og kan bebygges med inntil 150 kvm. på tomtestørrelser fra 1,7 til 3 mål. Båtplass, skiløyper og turområder Det er muligheter for å leie båtplass i flytebrygge samt vinterlagre båt noen hundre meter fra hyttegrenda. Med hytte i Ellingsgården hyttegrend har du også nærhet til oppkjørte skiløyper og flotte turområder Frihet til å velge Tomtene tilbys uten byggeklausul. Det betyr at du har frihet til å velge og kan bruke god tid på planlegging og valg av drømmehytta. Velkommen til visning!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page