Unike Skorovas

November 24, 2017

Naturskjønne Skorovas
Sørvendte tomter med god utsikt og solforhold i naturskjønne Skorovatn presenteres nå for salg. Rett utenfor døra har du tilgang til flotte naturopplevelser, jakt, fiske og helårs turmuligheter. Skorovatn kapell, nærbutikken, galleri og den lokale puben Skjenkestova ligger få minutters gange fra de fleste tomtene. 

 

Skorovas i dag.
Det tidligere gruvesamfunnet som på det meste hadde 600-700 innbyggere er i dag et eldorado for jakt, fiske og naturopplevelser. Idag består Skorovas av ca. 50 fastboende fordelt på anslagsvis 20 husstander og omtrent 100 fritidsboliger. Skorovas er geografisk plassert sør-øst i Namsskogan kommune. 

Urørt natur
Skorovas ligger i urørt natur mellom tre nasjonalparker og med nærhet til en av Norges største innsjøer, Tunnsjøen. 

 

Klikk på link under for finn-presentasjon av tomteområdet: 
https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=103539814

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Ønsker nytt hotell velkommen til Steinkjer

June 7, 2018

1/6
Please reload

Siste innlegg

November 24, 2017