top of page

Sammenslåtte Trøndelag, Norges tredje største hyttefylke


Sted: Skorovatn, Namsskogan Trøndelag

1. januar 2018 ble det skapt historie i Trøndelag. Etter 213 år med Nord og Sør-Trøndelag, ble disse slått sammen til Trøndelag fylke. Et par uker inn i 2018 har også Finn Eiendom slått sammen fylkene i sin kategori-inndeling på finn.no med det resultat at Trøndelag nå er Norges tredje største hyttefylke* Buskerud er Norges største fylke med Oppland som nummer to og sammenslåtte Trøndelag som nummer tre. --- norsketomter.no har idag grunneiere som kunder i 11 fylker fordelt på over 30 kommuner. Vi presenterer idag over 1000 bolig og fritidstomter for private og offentlige grunneiere via Finn Eiendom. Tomteområdene er fordelt på 30 kommuner i Hordaland, Rogaland, Hedmark, Oppland, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Finnmark. Våre kunder velger oss fordi vi leverer gode finn.no-presentasjoner til meget attraktive betingelser. *Tall basert på antall publiserte finn-annonser fordelt på fylke. Kilder: Trøndelag Fylke, Finn Eiendom.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page