top of page

Sørvendte tomter med storslått utsikt og nærhet til vatn


Ved grensen til Børgefjell Nasjonalpark Rett nord for fjellbygda Røyrvik, ved Namsvatnet og på grensen til Børgefjell nasjonalpark, ligger Søråsen hyttefelt som består av 17 relativt store hyttetomter fordelt på 350 mål. Fantastiske solforhold Tomtene er vendt mot sørvest, har fantastiske solforhold og med en storslått utsikt mot Namsvatnet (Sørvatnet) og Nordre Steinfjell. Nærhet til alpinanlegg og turløyper Hyttefeltet og hele området ligger på ca 500 meter over havet, og har stabile og snørike vintre ofte med skiføre fra november til mai. Feltet ligger ca 15 km fra Børgefjellsenteret, med alpinanlegg, skiarena og turløyper. Bruk hytta året rundt Røyrvik har et velutviklet helårstilbud med aktiviteter fra guidede kanoturer, hesteridning i Børgefjell, jakt, fiske, en natur og et turterreng det knapt finnes maken til. Skånaliseter Gårdsysteri med egen gårds-restaurant ligger bare 2-3 km fra hyttefeltet.

35 km til Sverige 35 km mot øst er grensen mot Sverige og Blåsjöns alpinanlegg. Her finnes også scooterløyper i nærmest ubegrensede fjellvidder. Link til finn-annonse: https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=116293435

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page