top of page

Fantastiske utsiktstomter presenteres for salg i Flatanger


Tomteområdet Hasvåg Havblikk består av 18 bolig og fritidstomter hvor alle tomtene har fantastisk utsikt og "Havblikk" ut over åpent hav. Tomtene er romslige med størrelser på mellom 850 og 1000 kvm. med naturlig plassering i terrenget. Tomtene ligger i ei bygd med både fritidsboliger og helårs fastboende. Området har kort vei til båthavn og flytebrygge. Flatanger er en svært populær hyttekommune ved kysten nord i Trøndelag som grenser mot utløpet av Namsen i nord og mot Osen kommune i sør. Kommunen er delt inn i fem grender og det er ca. 9 mil fra Utvorda/Sitter i nord til Hasvåg i sør. Her finner du en vakker skjærgård og kyst med flotte muligheter for blant annet havfiske, dykking, klatring, padling og havørnsafari. Klikk her for finn.no-annonse hvor området presenteres mer i detalj

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page