top of page

Attraktive boligtomter i Bjugn


Flotte boligtomter norsketomter.no presenterer på vegne av grunneier Bjugn kommune attraktive boligtomter for deg med byggeplaner. De fleste tomtene er eneboligtomter på rundt 1 dekar. Kostnadene varierer fra NOK 79.000,- til NOK 222.000,- (14.06.2013). Tomtene som er lagt ut for salg er fordelt på områdene Vallersund, Karlestrand vest, Tussegrend Storkammen og i Prestdalsfeltet.

Vær og vind I Botngård og Høybakken/Tussegrend Storkammen er klimaet varmere om sommeren og kaldere om vinteren sammenlignet med nærområdene. Vinden tar heller ikke så hardt her som andre steder i regionen.

Utenfor støysonen Alle områder i Bjugn kommune ligger utenfor støysonen i forhold til Ørland Hovedflystasjon.

Du finner presentasjon av boligtomtene i tekst og bilder på link under: http://www.finn.no/finn/realestate/plots/result?areaId=20326

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page