top of page

Flotte tomter i idyllisk Fosen natur


Lauvøya, en lett tilgjengelig idyll Tomtene som presenteres for salg ligger landlig til med svært gode solforhold i idyllisk Fosen-natur på Lauvøya, ei lita øy ytterst ved innløpet til Åfjorden nordvest på Fosen. Lauvøya er lett tilgjengelig fra fastlandet med egen bruforbindelse. Øya ligger nordøst for Lauvøyfjorden, sørvest for Skråfjorden og sør for Linesfjorden. Lauvøya er svært frodig og er en populær fritidsdestinasjon med omtrent 25 fastboende. Lauvøya kalles «Fosens grønne øy».

Åfjord kommune Lauvøya ligger i Åfjord kommune beliggende ca. 2 timer fra Trondheim på Fosenhalvøya i Trøndelag. Åfjord byr på både kyst og innlandsnatur. Kommunesenteret Årnes ca. 25 minutters biltur fra tomteområdet Rundhaugen har det meste av hva man trenger til hverdags eller om man er i feriemodus med to mindre kjøpesenter, vinmonopol og flere spesialforretninger. Åfjord grenser i nord til Roan, i sør til Bjugn og Rissa, og i øst til Verran og Namdalseid kommuner. Kommunen er godt kjent for laksefiske i Nordalselva og Stordalselva.

Fiske og båtliv Tomtene på Rundhaugen er et glimrende utgangspunkt for fiske og båtliv med sjøen lett tilgjengelig. Småbåthavn Det er ledige plasser i den lokale småbåthavna noen minutters gange fra Rundhaugen. Kort "vei" til Stokkøya til Lysøysund Rundhaugen ligger ca. 20 minutter i båt ifra internasjonalt anerkjente Strandbaren på Stokkøya som tilbyr kvalitets mat og drikke og Hosnasand-stranden som for noen år siden ble kåret av CNN Travel til et av verdens beste rimelige strandferiesteder. 10 minutters båttur unna tomteområdet ligger Lysøysund.

Kilder: Grunneier, PirII arkitekter, Kyst Norge AS / kystnorge.com, Wikipedia, Google Maps, Statens Kartverk, Din Side, CNN Travel, Stokkøya Sjøenter og Åfjord kommune.

Link til finn.no-annonse: https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=103890431

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page