top of page

Unike Skorovas


Naturskjønne Skorovas Sørvendte tomter med god utsikt og solforhold i naturskjønne Skorovatn presenteres nå for salg. Rett utenfor døra har du tilgang til flotte naturopplevelser, jakt, fiske og helårs turmuligheter. Skorovatn kapell, nærbutikken, galleri og den lokale puben Skjenkestova ligger få minutters gange fra de fleste tomtene.

Skorovas i dag. Det tidligere gruvesamfunnet som på det meste hadde 600-700 innbyggere er i dag et eldorado for jakt, fiske og naturopplevelser. Idag består Skorovas av ca. 50 fastboende fordelt på anslagsvis 20 husstander og omtrent 100 fritidsboliger. Skorovas er geografisk plassert sør-øst i Namsskogan kommune. Urørt natur Skorovas ligger i urørt natur mellom tre nasjonalparker og med nærhet til en av Norges største innsjøer, Tunnsjøen.

Klikk på link under for finn-presentasjon av tomteområdet: https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=103539814

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page